Landsdækkende julekontrol<br> fra i dag til 18. december

Foto: TV2Nord

Landsdækkende julekontrol
fra i dag til 18. december

1. december 2016 - kl. 9:27 - af

I dag og frem til og med søndag den 18. december foretager politiet landsdækkende spirituskontroller forud for julen.

– Vores fokus er især rettet mod de store julefrokostdage torsdage, fredage og lørdage i ugerne op til jul, samt søndage, hvor man stadig kan være påvirket af gårdagens indtagelser.

Udover spirituspåvirkning vil vi også kigge efter, om førerne er påvirkede af narkotika eller medicin. Ved de tilsvarende julespirituskontroller sidste år blev i alt 438 bilister sigtet for spirituskørsel og 416 for at være påvirket af narkotika eller medicin under kørslen.

Derudover blev der registreret 108 trafikulykker, hvor spiritus kan have været en medvirkende årsag til ulykken samt 29 ulykker, hvor føreren blev mistænkt for kørsel i narko- eller medicinpåvirket tilstand, fortæller Nordjyllands Politi.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landsdækkende julekontrol
fra i dag til 18. december'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER