Juletræer pryder snart i hele kommunen

Juletræer pryder snart i hele kommunen

5. november 2016 - kl. 0:03 - af

Julen står for døren. Derfor drøfter Teknisk Udvalg på udvalgets næste møde den 7. november et punkt om opstilling af juletræer rundt om i kommunens byer.

Det er tidligere besluttet på møde tilbage i oktober 2010, at hvor forvaltningen modtager en henvendelse fra en borgerforening, leveres, opsættes og afhentes juletræerne uden beregning. Desuden foreligger der en beslutning om, at forvaltningen via Frederikshavn Forsyning Erhverv A/S sørger for tilslutning af strøm og strømforbrug.

Park og Vej har modtaget en henvendelse fra Karup Borgerforening angående ønske om opsætning af et juletræ i byen. Der har endvidere i pressen været angivet ønske om juletræ i Haldbjerg.

Udgiften til el tilslutning med sikringsanlæg beløber sig til ca. 5.000 kr. under forudsætning af, at der tilsluttes til en vejbelysningsmast, og udgiften til levering, opsætning og afhentning beløber sig til ca. 8.000 kr. / stk.

Der leveres i dag juletræer til følgende steder:

  • Sæby-området: Sæby by 3 stk. (Torvet, Strygejernet, Klostertorvet) og i oplandet 1 stk. pr. by (Hørby, Østervrå, Brønden, Voerså, Præstbro, Dybvad, Underste samt Ørtoft)
  • Skagen-området: Skagen by 5 stk. (Banegårdspladsen, Rådhuspladsen, Viggo Hansens Plads, Sct. Laurentiivej (vest) samt Vandtårnet). Dertil 1 stk. pr. by i Hulsig, Ålbæk og Højen
  • Frederikshavn-området: Frederikshavn by 8 stk. (Fiskertorvet, Nytorv, Møllecentret, Maigårdsvej, Søster Annes Torv, Føtex Torv, Kirkepladsen samtRådhuspladsen). Desuden i oplandet med 1 stk. pr. by (Skærum, Gærum, Kvissel, Ravnshøj, Nielstrup, Elling, Strandby samt Jerup)

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juletræer pryder snart i hele kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER