Slotssang med Trio Acapella<br> på Sæbygaard

Slotssang med Trio Acapella
på Sæbygaard

1. november 2016 - kl. 0:16 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby inviterer igen alle interesserede til slotssang på Sæbygaard, torsdag den 17. november klokken 19.30.

Slottets kælder pyntes op med et strejf af efterår og lokaludvalget vil sørge for god mad og drikke, samt det traditionelle lotteri, så alle kan se frem til en dejlig og afslappet aften i den hyggelige kælder.

Aftenens musikalske indslag leveres af Trio Acapella, som altid er garant for det gode humør, fantastisk flot a capella sang og ikke mindst fortællinger, der kan få lattermusklerne i sving. Trioen kan om nogen tryllebinde os alle og lokaludvalget er utrolig glad for og stolt over, at de endnu engang stiller op for den gode sag.

Sæby lokaludvalg vil gøre sit bedste for at aftenen bliver en stjernestund med hygge og afslappethed midt i en mørk og kold tid og håber rigtig mange vil støtte op omarbejdet.

Overskuddet fra denne aften går som altid ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, hvor alle pengene går til forskning, patient og pårørendestøtte.

Og forgæves er det bestemt ikke, i den seneste tid, har der i Danmark vist sig epokegørende forskningsfremskridt i behandling af modermærkekræft, æggestokskræft og lungekræft. Selv om knæk cancer netop er løbet af stablen og med et flot resultat til glæde for alle kræftramte, så er det også vigtigt, at vi i Sæby kan løfte den opgave det er, at støtte op om alle de mennesker, der er ramt som patient eller pårørende.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotssang med Trio Acapella
på Sæbygaard'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER