Gamle Sæby-film i Retfærdigheden…

Gamle Sæby-film i Retfærdigheden…

25. oktober 2016 - kl. 0:05 - af

Den sidste søndag i oktober, søndag d. 30. oktober kl. 14.00, skruer vi tiden tilbage til de gode gamle dage i Sæby med film, kaffe og kringle i Retfærdigheden.

Det er foreningen Retfærdighedens Venner, Sæby Borgerforening og Kystmuseet Sæby der er gået sammen om arrangementet, og fundet nogle af de gamle Sæbyfilm frem. Nogle af filmene har tidligere været vist på museet, men der var så stor tilslutning, at flere måtte gå forgæves. Det bliver der således rådet bod på nu, hvor der i Retfærdigheden er god plads til en hyggelig filmeftermiddag.

Der vil blive vist klip fra nogle af de tidligste tiltag der blev gjort for at reklamere for turismen i Sæby med film fra 1930erne, hvor turistforeningen har fået lavet en film, der viser de bedste sider frem fra Sæby og omegn. Efter en pause vil filmen fra købstadsjubilæet i 1974 blive vist. Begge film vil vække glædelig genkendelse fra tidligere tiders Sæby, men navnlig filmen fra 1974 plejer at vække minder, da den trods alt ikke ligger længere tilbage end at mange genkender personer eller måske endda vil kunne se sig selv på film.

I Pausen er der kaffe og kagebord, hvor der udover lidt sødt vil være mulighed for at få en god snak ud fra de viste film, der sætter minderne i gang. Denne hyggelige eftermiddag fås for blot kr. 50,- incl. kage, kaffe og glade gensyn med gamle Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle Sæby-film i Retfærdigheden...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER