Kom og mød Etly Klarborg<br> hos Kop & Kande i Sæby

SONY DSC

Kom og mød Etly Klarborg
hos Kop & Kande i Sæby

24. oktober 2016 - kl. 12:53 - af

Der bliver julehygge når nissemor Etly Klarborg på torsdag besøger Kop & Kande i Sæby.

Etly Klarborg holder af alle sine trofaste nissefans og håber at se mange af jer til nogle hyggelige timer. Kom forbi mellem kl. 14-16 og kom helt i julestemning.

En vigtig milepæl
Klarborgnisserne kan i 2016 fejre 30 års jubilæum og er i år vendt hjem til deres oprindelige slægtsnavn, Klarborg. I anledningen af Klarborgnissernes 30 års jubilæum har Etly designet to ekslusive jubilæumsudgaver, som understreger jubilæet. Etly Klarborg har redesignet sin Martin nisse og designet en ny nisse, som Etly selv har døbt, ”Hjem til mor”. Netop fordi, nisserne er vender hjem til deres allesammens nissemor – Etly Klarborg.

Etlys fantastiske nisseunivers
Det er en ganske særlig oplevelse, at høre Etly Klarborg fortælle om sit liv med nisserne, og om hvordan en ny nisse tager form i Etly´s fantasi. Det vil være muligt at stille spørgsmål til Etly og få svar på stort og småt om alle de kære Klarborgnisser.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og mød Etly Klarborg
hos Kop & Kande i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER