Rottebekæmpelse: <br>Efterårskampagne 2016

Rottebekæmpelse:
Efterårskampagne 2016

19. oktober 2016 - kl. 0:07 - af

I efteråret 2016 vil relevante ejendomme i landzone, samt landbrug i byzone, få besøg af kommunens rottebekæmper. Der vil blive foretaget bekæmpelse de steder hvor der konstateres rotter. Derudover vil der være kommunalt tilsyn på ejendomme med sikringsordninger.

Ved besøget vil rottebekæmperen personligt kontakte ejer/beboere på ejendommen. Hvis der ikke træffes nogen hjemme, bliver der lagt en seddel i postkassen med anvisning af, hvor man anmelder i tilfælde af rotter.

I byzonen i øvrigt, samt i sommerhusområder og områder fritaget for besøg, sker rottebekæmpelse kun hvis det er anmeldt, at der er rotter. Du kan anmelde rotter gennem kommunens selvbetjeningsløsning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rottebekæmpelse:
Efterårskampagne 2016'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER