Spirende erhvervsnetværk i Sæby Golfklub

Spirende erhvervsnetværk i Sæby Golfklub

17. oktober 2016 - kl. 15:26 - af

Det sker ikke så ofte i vinterhalvåret, at der er stuvende fuldt i klubhuset ved Sæby Golfklub før solopgang. Men den første tirsdag i hver måned er der fuld aktivitet grundet SNF (Sæby Golfklubs Netværksforum) -også i efterårs og vintermånederne. Her mødes alle sponsorer til en kort og konkret dagsorden, der giver plads til både præsentation/efterlysning af kunder, leverandører, samarbejdspartnere mv., kort indlæg og netværk henover morgenmaden. Og det er godt besøgt.

Det spirende erhvervsnetværk startede op i april måned 2016, og til oktober mødet deltog 45 personer, alt fra detail/håndværks enkeltmandsvirksomheder til byens største erhvervsindustri samt oplægsholdere Turistdirektør René Zeeberg, Turisthus Nord samt Henrik Christensen fra SæbyAvis.dk.

Netværket er et resultat af golfklubbens ønske om at være endnu mere for deres sponsorer og naturligvis også med det for øje, at alle får noget ud af netværket. Og det har allerede givet pote flere gange i form af gode aftaler og handler på tværs mellem deltagerne samt flere sponsorer i golfklubben, senest er det RealMæglerne i Sæby ved Sanne Saabye, der har tegnet sølvsponsorat frem til 31.12.2017 for bl.a. fast at kunne deltage i netværket.

”Det er klart, at vi alle søger flere kunder og i vores tilfælde sponsorer, men netværket er så meget mere end bare dét”, udtaler initiativtager bag projektet Inge Thomsen, der er sekretær i Golfklubben og hun fortæller videre: ”Gennem gode netværk står vi alle stærkere, og sammen gør vi Sæby endnu mere bemærkelsesværdig på landkortet”.

Hver måned inviteres alle 71 sponsorer til frit at deltage i mødet. Herudover er alle velkomne til at medbringe en gæst, som så godt nok selv betaler for sin forplejning. Sponsorudvalgsformand Kim Albæk ser lyst på fremtiden: ”Vi er stadig i opbygningsfasen, og deltagerne har taget godt imod det. Så er man erhvervsdrivende i Sæby eller Nordjylland, er SNF simpelthen stedet at være. Her laves handler på tværs af brancher i stor stil”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spirende erhvervsnetværk i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER