Fællesspisning på Stensnæsskolen i Voerså

Fællesspisning på Stensnæsskolen i Voerså

16. oktober 2016 - kl. 0:04 - af

En gruppe af børnefamilier, som ofte har talt om at skabe flere fællesoplevelser og bidrage til fællesskabet i Voerså, har besluttet at starte fællesspisning på Stensnæsskolen, hvor det er meningen, der skal være et arrangement en fredag i hver anden måned.

Første gang er fredag 18. november fra 17.00-19.00.

Hver familie tager en ret med, og så bliver der arrangeret et fælles aftenbord af alle retterne. Spisningen foregår i skolens forhal, og bagefter er der god tid til alle børnene kan lege i gymnastiksalen, mens de voksne får en kop kaffe – akkurat ligesom man kender det fra skolens livretsarrangementer.
– Vi håber, mange familier har lyst til at deltage. Der er ingen tilmelding – bare mød op med aftensmaden.

Om I er den travle børnefamilie, familien hvor ungerne er fløjet fra reden, og der er blevet alt for stille fredag aften, eller pensionisterne der gerne vil have lidt selskab over aftensmaden, så er der plads til alle.
Man behøver jo ikke være bedste venner for at dele et fad frikadeller, men det er altid rart at møde nye mennesker, skriver Ulrik Steen på vegne af de arrangerende forældre.

Tekst og foto Cille Strøm

En kommentar til “Fællesspisning på Stensnæsskolen i Voerså” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fællesspisning på Stensnæsskolen i Voerså”

  • Meget fornuftigt og gavnligt tiltag – især i disse digitale tider, hvor mennesker generelt kommer hinanden alt for lidt ved…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fællesspisning på Stensnæsskolen i Voerså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER