Stafet for Livet skaber 20 mio. kroner til bekæmpelse af kræft

Stafet for Livet skaber 20 mio. kroner til bekæmpelse af kræft

15. oktober 2016 - kl. 11:03 - af

Regnskabet for årets Stafet for Livet på Knivholt i august er nu gjort op. Resultatet er opløftende! Ikke mindre end 454.000 kr. blev det til – takket være talrige aktiviteter og entusiastiske mennesker.

Ud over arrangementet på Knivholt var der flere tilknyttede arrangementer som banko i Rådhuscentret og koncert i Abildgård Kirke. Men ikke mindre end 11.562 sponsorerede kilometer blev tilbagelagt under selve stafetten – af 580 mennesker! Derudover var der utallige andre sponsorstøttede aktiviteter.

Stafetten er noget man regner med!
– Over 75.000 danskere har været involveret i stafetter landet over, og vi forventer et samlet overskud på 20 mio. kr.! Det oplyser man fra Kræftens Bekæmpelses hovedkontor, som er den overordnede arrangør.
– Det er helt fantastisk at opleve, at så mange danskere er fælles i et døgn mod kræft. Det gør Danmark til verdens største stafet-land målt på antal indbyggere.  Tak til alle, har været med til at bakke op omk ring Stafet for Livet!

Da Stafet for Livet første gang blev afholdt i Frederikshavn – på daværende Sundhedshøjskole Diget i Aalbæk – var der kun en lille håndfuld byer i Danmark, der var med på ideen. Nu er der 58.

10% af det skabte resultat går tilbage til den lokale afdeling af Kræftens Bekæmpelse – til finansiering af støtte til kræftramte og deres familier i Frederikshavn kommune.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stafet for Livet skaber 20 mio. kroner til bekæmpelse af kræft' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER