Spar Nord har de mest tilfredse privatkunder

Spar Nord har de mest tilfredse privatkunder

14. oktober 2016 - kl. 13:17 - af

For andet år i træk kårer Finanssektorens Uddannelsescenter Spar Nord som det pengeinstitut med de mest tilfredse privatkunder og i år de næstmest tilfredse erhvervskunder blandt de største pengeinstitutter i Danmark.

En omfattende undersøgelse af danskernes forhold til deres bank viser, at Spar Nord har de mest tilfredse privatkunder og de næstmest tilfredse erhvervskunder blandt de største banker i landet. Bag undersøgelsen står Finanssektorens Uddannelsescenter i samarbejde med analysefirmaet Dataminds, hvor knap 39.000 danskere har deltaget.

– Det kommer bag på os i Spar Nord, at vi igen i år har klaret os så godt på kundetilfredshed, set i lyset af vores store it-konvertering fra SDC til BEC tidligere i år, siger afdelingsdirektør Rikke Kloppenborg og fortsætter:

– Ikke at vi har forsøgt at få kundetilfredsheden til at falde, men vi forventede nok lidt hak i tuden, eftersom vi har ændret alle vores digitale løsninger, som kunderne har været vant til. Men sådan gik det ikke, og det er vi utrolig glade for.

Prisen blev overrakt på Finanssektorens Kundedag torsdag d. 13. oktober i Silkeborg, hvor administrerende direktør Søren Laursen og afdelingschef Pernille Bech Hansen præsenterede resultaterne for dette års benchmark-undersøgelse.

Høj tilfredshed og loyalitet
Undersøgelsen viser, at Spar Nord både scorer højt på tilfredshed og loyalitet blandt såvel private som erhvervskunder. Også bankens nye netbank og mobilbank er der stor tilfredshed med, ligesom bankens priser og ydelser vurderes til at være meget i balance.

– Når vi tænker på, hvor mange interne ressourcer, der har været beslaglagt i forbindelse med konverteringen, så er resultaterne et udtryk for, at vores medarbejdere – oveni at skulle sætte sig ind i et nyt system – har gjort en kæmpe indsats for at yde kompetent og tilfredsstillende rådgivning til bankens kunder, siger Rikke Kloppenborg.

Ifølge Rikke Kloppenborg giver undersøgelsen anledning til nogle af de samme refleksioner, der har været fremme i forbindelse med lignende kundeundersøgelser:

– Jeg tror, at personlig og nærværende betjening vil være et stærkt aktiv i fremtiden, mens den ændrede kundeadfærd og den stigende efterspørgsel på digitale løsninger er udfordringer, landets banker er nødsaget til at forholde sig til for at kunne bevare deres forretningsgrundlag.

Om Spar Nord
Med næsten 400.000 kunder, 1.550 medarbejdere og 67 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord har de mest tilfredse privatkunder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER