GF Trafikpris åbner for mere<br> trafiksikkert Vendsyssel

GF Trafikpris åbner for mere
trafiksikkert Vendsyssel

13. oktober 2016 - kl. 0:02 - af

GF Trafikpris åbner for ansøgninger til ny pulje på i alt 400.000 kroner. Pengene gives til konkrete initiativer, der kan forbedre trafiksikkerheden og anvise nye veje til løsninger.

Mange vendelboere har gode trafiksikre ideer, der kan være til stor gavn for trafiksikkerheden. Men som regel er økonomien en bremseklods for, at ideerne kan realiseres.

– Med GF Trafikpris vil vi hjælpe nogle af de gode ideer godt på vej. Derfor opfordrer vi vendelboerne til at sende deres gode ideer ind til os, fortæller Jens Jørgen Vinther, formand for GF Nord.

Det er GF Forsikrings Fond, som står bag GF Trafikpris, der netop har åbnet op for ansøgere. Trafikprisen har til formål at støtte lokale trafikprojekter, der har potentiale til større udbredelse, og derigennem forbedre trafiksikkerheden i hele Danmark.

Den gode ide og evnen til at udføre den
GF Trafikpris uddeler årligt ca. 400.000 kr., der bliver fordelt over flere projekter. For at komme i betragtning til GF Trafikpris skal man gå ind på www.gftrafiksikker.dk og sende en ansøgning med en beskrivelse af sin ide.

– Det afgørende er ideen bag og evnen til at udføre den i praksis. Ideen skal, udover at have et relevant trafiksikkerhedsmæssigt mål, have et lokalt afsæt med potentiale til større udbredelse, slutter Jens Jørgen Vinther.

Når man har sendt sin ansøgning, bliver henvendelsen sendt videre til en national trafikpriskomite, hvor Jesper Sølund, dokumentationschef i Rådet for Sikker Trafik, er formand.

Flere af trafikpriskomiteens medlemmer er aktivt og professionelt beskæftiget inden for områder med direkte relation til færdsel og trafiksikkerhed. Det sikrer en faglig og saglig behandling af alle henvendelser.

Ansøgningsfristen er 6. november 2016.

Foto: Alex Tran

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Trafikpris åbner for mere
trafiksikkert Vendsyssel'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER