Michael Bæk Pedersen udnævnt til ny Partner i BDO

SONY DSC

Michael Bæk Pedersen udnævnt til ny Partner i BDO

12. oktober 2016 - kl. 12:50 - af

Michael Bæk Pedersen er pr. 1. oktober udnævnt til ny Partner i rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, Region Nord.

Michael, der indgår i ledelsen på Sæbykontoret, er 38 år og blev ansat som trainee i BDO den 17. august 1998. Siden da har han gennemgået et, for en revisor, traditionelt uddannelsesforløb med HD og CMA. Han blev uddannet statsautoriseret revisor i 2013 og siden udnævnt til Director i 2015.

Gennem årene har Michael løst opgaver for andre BDO kontorer i Region Nord, og i 2000-2002 var han ansat på kontoret i Nykøbing Mors.

Som stærkt relationsskabende og god netværker, bl.a. i Round Table Dronninglund/Hjallerup, BNI Frederikshavn m.fl., har Michael stor succes i kontakten med eksisterede og nye kunder. Udover sine stærke udadvendte kompetencer og flair for at markedsføre BDO, bidrager han også fagligt til at udvikle BDO’s yngre medarbejderes viden.

Privat bor Michael sammen med Susanne Sørensen og hendes søn Mathias.

Om BDO:
BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab, er en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, som er medlem af BDO International Limited og del af det internationale BDO netværk, bestående af uafhængige medlemsfirmaer med hovedkontor i Bruxelles. BDO er varemærke for både BDO netværket og for alle BDO medlemsfirmaerne. BDO i Danmark beskæftiger godt 1.100 medarbejdere, er Danmarks 4. største revisionsselskab. Det verdensomspændende BDO netværk har godt 64.000 medarbejdere i 154 lande.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Michael Bæk Pedersen udnævnt til ny Partner i BDO' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER