Menighedsrådsvalg i Volstrup sogn…

Menighedsrådsvalg i Volstrup sogn…

12. oktober 2016 - kl. 12:41 - af

Der er valgt nyt menighedsråd, og der var ved fristens udløb kun indkommet en liste, hvorfor de opstillede kandidater er valgt.

Der blev valgt 2 nye til menighedsrådet: Katerine Prip Olesen og Jette Sort Sørensen. 4 medlemmer blev genvalgt Peder Dan Pedersen, Lene Thorup, Lone Overgaard og Niels-Ove Vestergaard. 2 medlemmer ønskede ikke at forsætte, det var Thorkild Hansen og Lisbeth Hedegaard, da de fraflytter sognet.

Det nye menighedsråd ser frem til en ny spændende periode, der starter første søndag i advent.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Menighedsrådsvalg i Volstrup sogn...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER