Festlige feriedage på vej i Østervrå

Festlige feriedage på vej i Østervrå

11. oktober 2016 - kl. 0:26 - af

Østervrå er klar til efterårsferien med en flot efterårsbuket af arrangementer, der alt sammen foregår indenfor byskiltet. En uge fyldt med forskellige tilbud til både børn og voksne, som de kan gå til sammen eller hver for sig, lige fra søndag den 16. oktober til fredag den 21. oktober.

Søndag den 16. oktober, er alle tiders chance til at få luftet hund, barnevogn og svigermor til Blomsterløb i by og opland. Startstedet er flyttet til Østervrå Multibane og Skaterpark. Deltagerne kan vælge at gå, løbe, cykle MTB, almindelig cykel eller racercykel, der bliver ruter til alle.

I år er det byens fem frisører, der har sagt ja til at være depoter på ruten inde i Østervrå by. Nyt er det at MTB-rytterne får et pitstop, på deres rute, og som afslutning mødes de ved Østervrå Motor- og Cykelcenter.

I målfeltet på stadion sørger Dybdahl Erhvervsbeklædning for pølser, øl og vand efter strabadserne. Dem der stadig har kræfter i behold kan snuppe sig en gratis dukkert i Østervrå Svømmehal.

Fyr en fjerbold, lyder invitationen fra ØVI Badminton, mandag den 17. oktober, hvor de inviterer til et par underholdende timer i Østervrå Hallen med sjov badminton, diskotek og pizza. Der bliver tale om to aldersgrupper – 0.-5. klasse og fra 6. klasse.

På Bødkergården er der Åbent Hus, tirsdag 18. oktober, med forskellige aktiviteter og besøg af Frønse fra Spar Nord. Tirsdag aften holder ØVI’s Svømmeafdeling Pool Party i Østervrå Svømmehal. Et drømmescenarie med diskorytmer, farverige drinks, chips, slik og masser af sjov i vandet. Først for de yngste fra 5-9 år og bagefter for de 10-16-årige.

Verdens største hoppepude kommer til Østervrå, onsdag 19. oktober, og GF77 inviterer børn i alle aldre til at springe og hoppe ind i foråret. Instruktører vil være til stede og deltagerne er fordelt i tre aldersopdelte grupper – førskole børn, 0.-3. klasse og fra 4. klasse og op. – Det er helt gratis at være med, så bare møde op, vi skal have en rigtig sjov dag, lyder det fra arrangørerne.

Østervrå Bibliotek har mandag og torsdag ”Klam quiz og Fakta” og om torsdagen kan du også lave klamme magneter på biblioteket.

Torsdag aften, 20. oktober, kommer der gang i bankopladerne, når Østervrå Seniorer m.fl. holder det årlige efterårsbanko i Østervrå Hallen. Et yderst populært indslag, hvor alle aldersgrupper er med, og mange kommer hjem til byen, for at være med. Det er ren råhygge!

Fem harmonikaorkestre er klar til at spille op til den store Danseaften i Østervrå Hallen. Billetsalget er i fuld gang, og det går rigtig godt, så der er ingen tvivl om, at der også kommer gang i danseskoene fredag den 21. oktober.

ÅB

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Festlige feriedage på vej i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER