Efterårs modeshow hos Frk. Madsen´s Spisehus

Efterårs modeshow hos Frk. Madsen´s Spisehus

11. oktober 2016 - kl. 9:29 - af

Onsdag den 5. oktober var der fuldt hus hos Frk. Madsen´s Spisehus, da Sanne C og hendes 9 veloplagte modeller havde efterårs modeshow til et total udsolgt show. 122 “damer” var samlet for at se den skønne efterårsmode i tøj, og Berit og Sika fra Krop & Sjæl havde sørget for lækkert hår og flot make-up.

Modeshowet startede som sædvanlig med lækker buffet og et glas vin, derefter var der kaffe og kage, og så var der ellers modeshow med tøj til alle aldre. ”Mine modeller er alle “kendt” af kunderne og er fra 17 til 47 år, og faktisk repræsenterer vi fra str. 36 til 44, og det er faktisk vigtigt for os, at det er “helt almindelige” modeller, vi har”, fortæller Sanne fra Sanne C.

”Efter modeshowet blev der trukket gevinster på billetterne. Gevinster som kom fra alle leverandører, og det var en ren gavefest i år, da der var gevinst på hver 3. billet, så det var fantastisk at se så mange, der vandt alt fra ansigts behandling, gavekort, samt tøj og accessoires.

Efterfølgende åbnede vi døren i butikken, og så blev der ellers handlet og prøvet tøj, en helt fantastisk aften.

Efterårets mode byder på masser af skønne farver, lækre prints og ikke mindst til priser, som vi alle forstår. Hos Sanne C kan må få T-shirts til 59,95 kr., lækkert strik til 399,95 kr., fede skind støvler til 999,95 kr. og ikke mindst de lækre lammeskind jakker til 2.399,95 kr., så der er virkelig noget for enhver.

Modeshowet på Frk. Madsen er en tilbagevendende begivenhed, og vi har efterhånden haft en hel del shows hos Dennis, efterårs modeshow i oktober og forårs modeshow i marts.

Så datoen for næste show er allerede fastsat, og vi glæder os allerede”, slutter Sanne.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterårs modeshow hos Frk. Madsen´s Spisehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger