Fotostuderende stiller skarpt på Østervrå og PixlArt

Fotostuderende stiller skarpt på Østervrå og PixlArt

10. oktober 2016 - kl. 0:57 - af

I fem dage får fotogalleriet PixlArt i Østervrå besøg af en gruppe studerende fra den anerkendte københavnske fotoskole FATAMORGANA. Elever bruger Østervrå som udgangspunkt for de opgaver, de skal løse i samarbejde med deres underviser Tao Lützen.

Søndag, 16. oktober kommer der fotograferende gæster til Østervrå. Det er studerende fra Danmarks fotografiske Billedkunstskole Fatamorgana. Skolen er et meget anerkendt springbræt til andre fotouddannelser i Danmark.

– Det betyder, at der kommer ekstra liv i og omkring PixlArt, fortæller Tao Lytzen fra den digitale udstillingshal. Vi håber, at byens borgere vil vise forståelse for, at de unge fotostuderende er i gang med at løse en opgave – også selv om de færdes sent på aftenen eller om natten.

PixlArt ser frem til det spændende samarbejde, som også betyder, at Østervrå bliver vist frem i alle sine facetter.

– Det er en super branding af byen, der tvinger de studerende til at vende deres fokus og tid væk fra København for en stund og se mulighederne i en landsby, understreger Tao Lützen og fortsætter. For PixlArt er det en stor ære, at netop vi er udvalgte til et besøg. Vi håber da også, at vi får mulighed for at dokumenterer, at landsbyen kan skabe nye muligheder til gavn for kommunen.

Udstilling
De studerende skal i fem dage opholde sig i PixlArt, hvor de skal arbejde med to konkrete temaer: ”Mødet” og ”Lys i Mørket”. Underviser hele ugen bliver fotograf Tao Lützen. Torsdag den 21. oktober udstiller eleverne deres billeder på storskærmene i PixlArt – en udstilling, der bliver åbent for alle interesserede.

ÅB

 

2 kommentarer til “Fotostuderende stiller skarpt på Østervrå og PixlArt” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Fotostuderende stiller skarpt på Østervrå og PixlArt”

 • Vil I ikke lige rette datoen. Torsdag den 21. oktober har jeg ikke i min kalender.
  Jeg har torsdag den 20. eller fredag den 21. 😉

 • Henrik Christensen

  Hej Svende

  Tak fordi du er vågen og gør opmærksom på det!!
  Hvilken artikel referere du til i forhold til den nævnte dato??

  Mvh. Henrik

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fotostuderende stiller skarpt på Østervrå og PixlArt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER