Fod på brysterne<br> hos Sæby Fodpleje

Fod på brysterne
hos Sæby Fodpleje

10. oktober 2016 - kl. 0:52 - af

Fodplejere landet over, der er medlem af SADF – Sammenslutningen af Danske Fodplejere – indfører i oktober et tema med overskriften, ”Vi har fod på brysterne”, hvor der vil blive samlet ind til Kræftens Bekæmpelse til forskning i brystkræft.

Kampagnen er blevet til på initiativ af Alice Kallesøe fra Viborg Fodklinik, der i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse har fået en aftale i stand omkring indsamlingsbøsser i fodplejeklinikkerne, og det går i al sin enkelthed ud på, at de fodplejere, der er medlem af SADF og ønsker at støtte op om kampagnen, donerer 10 kr. pr. udført behandling i hele oktober måned. Skulle kunderne også have lyst til at donere penge til Kræftens Bekæmpelse, er de selvfølgelig mere end velkomne.

For at sætte fokus på kampagnen vil de deltagende SADF-fodplejere bære en pink T-shirt med teksten, ”Vi har fod på brysterne”, og have roll-ups og plakater i deres klinikker. Kampagnen vil løbe i hele oktober, og de forventer, det bliver en tilbagevendende begivenhed i de kommende år.

Brystkræft er den hyppigste kræftform hos kvinder med ca. 4.800 nye tilfælde pr. år i Danmark, og antallet af nye tilfælde har været stigende gennem mange år. Der er store fremskridt inden for behandlingen, hvilket har gjort, at brystkræft er en af de kræftformer, hvor der er den bedste overlevelse. Det skulle gerne blive endnu bedre, derfor denne indsamling.

Kampagnen er også en fantastisk mulighed for fodplejere, der er medlem af SADF, for at gøre opmærksom på Sammenslutningen af Danske Fodplejere, hvad denne forening står for, og de kurser der udbydes, således at fodplejeren holder sig opdateret med de nyeste teknikker indenfor bl.a. sårpleje, hygiejne mv. samt information omkring eventuelle nye kommunale tiltag, og sidst men ikke mindst dem selv som selvstændige fodplejere og deres klinikker.

Dorte Vejby deltager som den eneste fodplejer i Sæby-området. Sæby Fodpleje forlænger kampagnen en uge ind i november grundet ferie i oktober.

Læs mere og find din fodplejer nærmest dig på www.danskefodplejere.dk under ”find din fodplejer”.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fod på brysterne
hos Sæby Fodpleje'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger