Sæsonens første Sjov Fredag<br> for fulde gardiner

Sæsonens første Sjov Fredag
for fulde gardiner

9. oktober 2016 - kl. 18:07 - af

Temperaturen i Sæby Fritidscenter steg flere grader fredag aften af energien fra de friske børn, som susede rundt fra aktivitet til aktivitet.

Ind imellem skulle børnene dog lades op, og lade stationerne bestod af frugt og slikboder, som var strategisk placerede i hallerne og på gangene. Efter en opladning var benene klar til en ny udfordring, som kunne bestå af fodbold, floorball, trampolin, badminton, redskabsbaner, dans eller skydning. Kun afbrudt af klassekonkurrencerne, som var et afbræk på ca. 30 min. i det ellers frivillige valg af aktiviteter.

Vinderne af klassekonkurrencerne: Tobias Friis, Rasmus Dam, Lærke Kaptain, Andreas Oldager, Lærke Andersen, Rasmus Bomholt, Anastasia Bendixen, Mathias Egholm, Ea Svendsen, Niklas Sørensen, Emilie Mechlenburg.

Næste Sjov Fredag er den 11. november, men inden da fejrer SIK 80, 50 år med atletik. Det sker på lørdag d. 15. oktober kl. 11.00 i klubhuset på Klostervænget. Alle med nuværende eller tidligere berøringsflade er velkomne.

Har du lyst til at hjælpe til ved Sjov Fredag, så kontakt Lene Petersen på, 2215 1895.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonens første Sjov Fredag
for fulde gardiner'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER