Fælles elevråd på alle Kommunens skoler

Fælles elevråd på alle Kommunens skoler

6. oktober 2016 - kl. 9:12 - af

Det er et ønske fra politikerne, at de danske skoleelever bliver hørt og taget med på råd i forhold til både hverdagen i og udviklingen af den danske folkeskole. Derfor oprettes i Frederikshavn Kommune et fælles elevråd med repræsentanter fra alle kommunens skoler med overbygning.

Dette elevråds opgave bliver at forholde sig til og diskutere nye tiltag og aktiviteter i folkeskolen, såvel som selv at komme med idéer til nye tiltag og aktiviteter. Da der er tale om et overordnet elevråd for hele kommunen, er det en enestående mulighed for at eleverne bliver hørt og kan være med til at gøre en forskel. Både i forhold til sin egen dagligdag og for folkeskolens elever generelt. Det betyder samtidig at de temaer og forslag, vi vil diskutere er af mere overordnet og generel karakter, som f.eks. arrangementer på tværs af kommunens skoler, eller udnyttelse af IT-teknologi i undervisningen.

Det er Jakob Munk Sørensen, ansat på Ålbæk skoleafdeling i distrikt nord, der er koordinator for det fælles kommunale elevråd. Det er ham, der kan kontaktes med spørgsmål vedrørende projektet. Kick-Off dagen er den 7. oktober, hvor alle elevråd på Frederikshavn Kommunes folkeskoler med overbygning skal vælge to repræsentanter, der deltager sammen med elevrådets kontantlærer. De skal mødes med repræsentanter fra Foreningen Danske Skoleelever, der vil fortælle eleverne om arbejdet i et Fælles Elevråd. Herefter bliver selve det Fælles Elevråd nedsat.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fælles elevråd på alle Kommunens skoler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER