Chris MacDonald vil motivere<br> og inspirere i Sæby

Chris MacDonald vil motivere
og inspirere i Sæby

6. oktober 2016 - kl. 0:33 - af

Chris MacDonald vil præsentere den seneste forskning og resultater inden for sundhed – fra motivation, fysisk aktivitet, søvn og stress til kost – serveret med masser af humor, når han kommer til Sæby torsdag den 19. januar 2017. Det sker i et samarbejde mellem FOF Vendsyssel og Hjerteforeningen Sæby.

”I dag foregår alt i et hæsblæsende tempo, og livet leves i overhalingsbanen. Vi skal nå mere og mere i løbet af en enkelt dag, og kravene til vores engagement og indsats på arbejdet og i fritiden bliver større og større. Det er en verden, som bliver vanskelig at stoppe, og kun få mennesker formår at trække i håndbremsen og trække ud i nødsporet – bare en gang imellem,” siger Chris MacDonald i sit oplæg.

Derfor bliver det afgørende at installere en opdateret servicepakke og iklæde sig det rette sikkerhedsudstyr, hvor balancer mellem søvn, motion, kost og stress er grundstenene, der i høj grad reguleres af mentale mekanismer.

Når Chris MacDonald kommer til Sæby, vil han kombinere erfaringer fra TV-projektet U-TURN og videnskabelig viden i et medrivende foredrag, hvor han opdaterer det sikkerhedsudstyr, vi alle har brug for med det formål at fungere bedst muligt i en verden, som for evigt er trådt ind i livets overhalingsbane.

Chris MacDonald vil motivere og inspirere, så alle deltagere går hjem med modet til at tage det første skridt mod et sundere og bedre liv. MacDonald lover ikke, at dette overstås på 10 dage, men det er det hele værd!

Arrangementet finder sted i Manegen Sæby Kulturhus kl. 19-21, og forsalget er allerede i fuld gang via www.fof-vendsyssel.dk. Prisen er 100 kr.

Velkommen til folkeoplysning
Lad dig inspirere til en aktiv og glad fritid – dag og aften – i din aftenskole – Folkeligt Oplysnings Forbund FOF.

-FOF har tilbud til alle borgere i Vendsyssel – se mere på dette link.
-Vær med i Vendsyssels største fællesskab
-Vær med på FaceBook www.facebook.com/FOFVendsyssel

FOF Vendsyssel er et oplysningsforbund, hvis opgave er at lave kurser og foredrag i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev og Jammerbugt kommuner.

Brug dine lokale tilbud og bliv klogere, sundere, gladere – hvad vil du gå til? Der er masser af gode tilbud og muligheder.

Vil du vide mere, så følg med på dine netaviser www.hjørringavis.dk og www.saebyavis.dk eller klik ind på www.fof-vendsyssel.dk eller ring 7025 5050

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Chris MacDonald vil motivere
og inspirere i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER