Leasing af biler til Center for Unge…

Leasing af biler til Center for Unge…

4. oktober 2016 - kl. 0:05 - af

Der er i kommunens Center for Unge fokus på at nedbringe udgifterne til kørselsgodtgørelse. For at nedbringe kørselsudgifterne er det tidligere besluttet at lease 3 biler til Center for Unge.

Børne- og Ungdomsudvalget skal på udvalgets kommende møde den 6. oktober drøfte en leasing og en indstilling til Økonomiudvalget.

Det fremgår af dagsordenen, at der i 2016 forventes kørt 66.134 km i de 3 leasede biler og 165.108 km i medarbejdernes private biler til høj kørselstakst. Den forventede samlede udgift i 2016 er 659.951 kr. inklusiv leasing, grøn ejerafgift, serviceaftaler, benzin og værkstedstimer samt kørselsgodtgørelse efter høj takst.

Center for Unge har besluttet, at der fra 1. september i år kun udbetales kørselsgodtgørelse efter den lave kørselstakst. Det er en forudsætning for at udføre mentoropgaven og hjemmevejledningen i Center for Unge, at der er adgang til en bil, eller at medarbejderne vælger at stille sin private bil til rådighed til den lave kørselstakst. Medarbejderne er blevet spurgt, hvorvidt de ønsker at stille privat bil til rådighed til den lave kørselstakst, eller at få stillet bil til rådighed.

På baggrund heraf er der beregnet et kørselsbehov i privat bil til den lave takst samt et kørselsbehov i leasede biler. Ifølge det beregnede kørselsbehov er der, udover de 3 allerede leasede biler, et behov for at lease yderligere 3 biler. Der er indhentet et tilbud hos Kommuneleasing, og Center for Unge anbefaler på baggrund af de indhentede tilbud leasing af 2 stk. Skoda Citigo og 1 stk. Dacia Logan. Bilerne ønskes leaset med en løbetid på 5 år til en variabel rente. Dette giver en årlig leasingydelse på 50.408 kr. Bilerne vil det femte år have en restværdi på 54.000 kr. ekskl. moms.

Børn-, skole- og arbejdsmarkedsdirektøren indstiller forud for mødet, at B&U-udvalget anbefaler Økonomiudvalget at godkende, at der kan indgås en leasingaftale om 2 stk. Skoda og 1 stk. Dacia på de skitserede vilkår.

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Leasing af biler til Center for Unge...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger