Foredrag med Peter Mygind<br> i Manegen i Sæby

Foredrag med Peter Mygind
i Manegen i Sæby

1. oktober 2016 - kl. 0:52 - af

Hjerteforeningen Sæby har engageret skuespiller, TV-vært og foredragsholder Peter Mygind til at fortælle sin egen hjertehistorie om dengang, han faldt om med hjertestop. Ligeledes vil Peter Mygind berette om, hvordan han blev reddet, og hvordan han har det i dag, samt hvad han gør for at minimere eftervirkningerne og for at trives mentalt og fysisk.

Med 3 blodpropper og et hjertestop har nu 53-årige Peter Mygind haft angsten helt tæt på. Han er dog kommet videre i livet ved at omfavne angsten, fighte sig ind i kampen for et godt liv, hvor det ikke er angsten og sorgen, som styrer hverdagen. Han forklarer, at det ikke mindst gælder om at finde sin egen kriger frem og tage ansvar for sit eget liv.

”Det bliver en spændende aften, som kan give alle – såvel folk med hjerte-kar-sygdomme som raske personer – indsigt i og redskaber til at få et godt liv trods sygdom og angst,” udtaler formand for Hjerteforeningen Sæby, Kisser K. Olsen.

Peter Mygind er i dag ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark, og han udveksler gerne erfaringer undervejs i foredraget.

Arrangementet finder sted i Manegen i Sæby tirsdag den 25. oktober kl. 19,00. Entré 50 kr., som betales ved indgangen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag med Peter Mygind
i Manegen i Sæby'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger