Befolkningstal stiger: Der bliver flere borgere i Kommunen

Befolkningstal stiger: Der bliver flere borgere i Kommunen

31. august 2016 - kl. 8:36 - af

Der er 235 flere borgere bosat i Frederikshavn kommune. Det viser nye tal fra KMD.

Antallet af indvandrede er større end antallet af udvandrede pr. august 2016. Og det samlede befolkningstal i Frederikshavn Kommune er nu på 60.487. Antallet af indvandrede til kommunen har været støt stigende de seneste fem år, og skyldes blandt andet, at et større antal borgere fra Rumænien og Polen flytter til kommunen og bosætter sig i forbindelse med efterspørgslen på arbejdskraft i hele den maritime branche.

Frederikshavn Kommune har ansat en bosætningskonsulent, der arbejder på at fastholde virksomhedernes nøglemedarbejdere og hjælpe med kontakten til de såkaldte ægtefællejob, så arbejdskraften går fra at pendle ind i kommunen, til at hele familier flytter til og bosætter sig i fx Skagen, hvor store virksomheder efterspørger kvalificeret arbejdskraft.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Befolkningstal stiger: Der bliver flere borgere i Kommunen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER