Pillefyr sendte Beredskabet på køretur til Dybvad

Pillefyr sendte Beredskabet på køretur til Dybvad

28. august 2016 - kl. 22:01 - af

Et pillefyr på Aalborgvej 309 i Dybvad, fik søndag aften de lokale brandfolk op af sofaen.

En beboer på adressen havde alarmeret Beredskabet, da pillefyret i kælderen begyndte at ryge kraftigt.

Han havde selv åbnet til kammeret med pillerne, hvorfra det røg, men kunne ikke selv få det lukket igen. Så med frygten for at der skulle gå ild i mere end godt var, valgte han at ringe efter hjælp via 1-1-2.

Indsatsleder Dorthe Krogh og de lokale brandfolk fra Falck i Sæby, kunne dog ved ankomsten hurtigt konstatere at der ikke var alvorlig fare på færde. Pillefyret blev lukket igen og det værste støv fjernet, således muligheden for en senere brand blev minimeret.

Herefter blev der luftet ud og givet instruks til husets beboer om fortsat at holde vinduer og døre åbne, inden slukningstoget igen vendte snuden mod stationen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pillefyr sendte Beredskabet på køretur til Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER