En hyggelig aften i godt selskab til Open by Night

En hyggelig aften i godt selskab til Open by Night

28. august 2016 - kl. 0:06 - af

Mange mennesker var mødt op da Østervrå Handel- og Erhvervsforening havde sat alle sejl til ved Butikscentret, til sensommerens Open by Night, fredag 26. august.

Et bredt, alsidigt og familievenligt program ventede publikum, som både fik noget til øjne, ører og ganer denne aften.

Aftenens underholdning var bredt sammensat med noget for enhver smag og alder, og sidste års meget populære gæst multikunstneren Peter Nørgaard gjorde det igen. Denne gang med, “One Night In Las Vegas”, en cocktail af sang, trylleri og bugtaleri, som bl.a. omfattede en levende bugtalerdukker, der havde brug for publikums hjælp, og det fik han. Der var lagt op til humor og grineflip, og Peter Nørgaard var da også dagens store trækplaster.

14-årige Gustav Urth og tryllede for børnene, og The Irish Waterfalls, et stort fem mands band, der primært spiller traditionel irsk folkemusik, spillede hele aftenen i det store markedstelt.

Der ud over bød aftenen også på deltagelse af de flotte veteranbiler fra Midtvendsyssel Veteranklub og traktorer fra Motor- og Traktorklubben.

ØVI’s Venner solgte helstegt pattegris med tilbehør. Sidste år var to grise ikke nok, så i år havde de tre grise på grill’en, ingen skulle gå sultne hjem, og det gjorde de ikke, fortæller næstformand i Østervrå Handel- og Erhvervsforening og erhvervsdrivende i byen, Karsten Højrup. ”De tre grise slog lige til, så nu ved vi, hvad vi skal bestille til næste år, og det var en stor succes. Det handler først og fremmest om, at vi skal have en hyggelig aften i hinandens selskab, og kan man så også gøre en god handel, er det vel heller ikke så tosset”, lyder det til sidst fra Karsten Højrup.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En hyggelig aften i godt selskab til Open by Night' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger