Pia Karlsen udtræder af Børne- og ungdomsudvalget

Pia Karlsen udtræder af Børne- og ungdomsudvalget

27. august 2016 - kl. 13:55 - af

Pia Karlsen har fredag den 26. august, anmodet gruppeformand Jytte Høyrup om at blive fritaget for sin post i Børne- og ungdomsudvalget, hvor hun har været næstformand i snart 7 år.

”Mit politiske arbejde skal bygge på et godt og tillidsfuldt samarbejde på alle niveauer, og jeg må grundlæggende have tillid til, at det materiale og de indstillinger jeg bliver forelagt, er udfærdiget for at kvalificere de bedste mulige beslutninger.  Beslutninger, der giver god mening.

Arbejdet i Børne- og ungdomsudvalget har en rigtig stor plads såvel i mit hoved, som i mit hjerte, og har derfor også været et område, jeg tildeler rigtig mange timer – i godt og tæt samarbejde med mine 2 kollegaer i udvalget. Det har jeg det rigtigt godt med – fordi det er, en for mig, meget vigtig opgave og tillid jeg er tildelt her.

Men jeg har “mærket efter” og er nået frem til, at jeg ikke kan fortsætte arbejdet i et udvalg, hvor jeg, hvad enten det er berettiget eller uberettiget, har mistet tilliden til ledelsen i den forvaltning, der skal gøre os politiker i stand til at træffe kvalificerede beslutninger.

Personligt mener jeg, at man grundlæggende bør arbejde politisk (uanset partifarve) for de bedst mulige forhold i vores udvalg for de yngste borgere. Deres hverdag, uddannelse og bedst mulig afsæt i livet skal være omdrejningspunktet i arbejdet – naturligvis med individuelt afsæt i hver vores ideologi.

Min oplevelse er, at arbejdet i udvalget har ændret sig og har fået karakter af “skjulte dagsordner” og “fordrejninger” – grænsende til manipulation.

Fokus og min indsats skal være rettet mod børnene, de unge, deres familie og de ansatte, der yder en kæmpe indsats, for at få det hele til at hænge sammen. Min energi skal bruges i arbejdet for dem og ikke på evt. konspirationsteorier og politiske rævekager. Det er området alt for vigtigt til.

Man skal vælge sine kampe med omhu, når politiske kampe bliver af en sådan karakter, at man ikke længere “kan holde det ud”. At det mere handler om kampe end om det bedst mulige resultat, så skal man stoppe op og mærke efter. Jeg kunne mærke, at for mig er det ikke længere muligt at fortsætte i udvalget, hvis mit politiske arbejde skal være værdigt, og jeg skal kunne se mig selv i øjnene.

Pia Karlsen (V)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pia Karlsen udtræder af Børne- og ungdomsudvalget' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER