Banen kridtet op til fodboldudfordringer

Banen kridtet op til fodboldudfordringer

27. august 2016 - kl. 0:17 - af

Nye elever og nye valgfag. Sådan fyldes landets efterskolerne i disse uger af de unges møde med de mange forskellige tilbud og udfordringer valgfagene på deres skema byder på. Således også på Hørby Efterskole, hvor allerede den anden weekend i skoleåret har været fodboldweekend, hvor samtlige fodboldelever weekenden igennem afholdt træningslejr på efterskolen.

Fodbold er dog ikke det eneste idrætsfag på Hørby, hvor der er mange fag at vælge mellem inden for sport og idræt, og det et bevidst valg fra skolens side ikke at fokusere udelukkende på én sportsgren, fordi man ønsker at styrke eleverne som hele idrætsudøvere teknisk, taktisk, fysisk og psykisk gennem den varierede træning. Samtidig oplever eleverne glæden ved at prøve sig selv af gennem forskellige former for idræt.

– Det er noget helt andet at spille fodbold på en efterskole end at træne i en klub. Det er let for eleverne at kunne gå over til træning, man skal ikke bruge tid på transport, man går bare over til banen eller over i hallen, og så er man i gang. Ofte spiller vi også fodbold om aftenen, både når det er for sjov og også under mere organiserede former, og så er det bare sådan, at man får mange kammerater gennem fodbolden, fortæller fodboldlærer Dennis Svendsen fra Hørby Efterskole.

Den første tid på efterskolen handler naturligt om, at eleverne skal ’spilles sammen’ og lærer, hvor de har hinanden på banen, men allerede i fredag den 23. september er Hørby Efterskole vært for NM i fodbold for efterskolehold, hvor godt 450 efterskoleelever mødes i Hørby til stævne og, hvor hjemmeholdene skal være klar til at møde spillere fra naboskolerne.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Banen kridtet op til fodboldudfordringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER