NØØØJ – det for børn!<br>…

NØØØJ – det for børn!

26. august 2016 - kl. 10:30 - af

Målgruppen er de yngste, men de må gerne tage mor, far, bedstemor, dagplejemor eller børnehaven under armen, når bibliotekerne i Frederikshavn, Skagen og Sæby inviterer til fællessang og Blå Blink.

Børnebibliotekerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby markerer, torsdag 8. september, den årlige, landsdækkende små-synger-sammen-dag med tre musikalske træf i kommunens børnebiblioteker.

På Frederikshavn Bibliotek kommer Hanne Boesen, kl. 10.30, og leder slagets gang, og på Sæby Bibliotek er det Anne Møller, der spiller og synger, kl. 10, sammen med børn og voksne. Samtidig i foyeren på Kulturhus Kappelborg i Skagen har biblioteket allieret sig med musikskolen, som har lovet at lede deltagerne gennem de mange dejlige danske børnesange. – Glæden ved at synge er med til at styrke samværet samtidig med, at børnene træner den sproglige udvikling, stemmen og motorikken, forklarer Iben Melsvik fra Frederikshavn Bibliotek. Der er fri entré, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bbib@frederikshavn.dk

Blå blink og babu!
Brandbilerne kom susende og væltede alle husene, synger vi i en kendt børnesang. Helt så slet kommer det ikke til at gå på Rådhuspladsen i Frederikshavn, lørdag 10. september, kl. 10-12, men der skal nok blive gang i blå blink og sirenerne fra både brandbiler, ambulancer og politibiler.

Mød hverdagens helte fra politi, brandvæsen og Falck på pladsen lige udenfor Frederikshavn Bibliotek. Du kan komme til at snakke med en rigtig politimand, en brandmand eller en redder, de står alle sammen klar til at fortæller om deres arbejde og vise de flotte biler frem. Har du tænkt over, om der er forskel på sirenen i en politibil og en brandbil? Kom ned og find ud af det, og tag endelig hele familien med – det koster ikke noget!

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NØØØJ – det for børn!
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER