Forsyningen registrerer kloakbrønde i Sæby midtby

Forsyningen registrerer kloakbrønde i Sæby midtby

25. august 2016 - kl. 10:26 - af

I Forsyningen arbejder vi løbende med at opdatere vores digitale ledningsplaner.

I den forbindelse vil vi i løbet af efteråret lave opmålinger af ca. 200 brønde på hovedkloaknettet på udvalgte strækninger i Sæby midtby.

Landinspektørfirmaet Geopartner A/S laver opmålingerne, der alle foregår i vejarealet. Derfor kan der forekomme meget kortvarige trafikale gener, da brønddækslerne bliver løftet af for at kunne foretage målingen nede i brøndene.

Følgende veje bliver omfattet af arbejdet:

Klostergyden, Strandgade, Algade, del af Barbras Allé, Hans Gramsvej, Søndergade, del af Sdr. Ringvej, del af Solsbækvej, del af Gasværksvej, Krystalgade, Laurits Christensens Vej, del af Skolegade, Mikkel Snors Vej, Jacob Friisvej, Chr. Pedersensvej, Stationsvej, Grønnegade og Vestergade.

Har du spørgsmål i forbindelse med arbejdet, er du velkommen til at kontakte Forsyningen v/Hans Peter Strange, tlf. 5163 3085 eller via mail hasn@forsyningen.dk.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen registrerer kloakbrønde i Sæby midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER