BDO – Tour De Nord gentager successen

BDO – Tour De Nord gentager successen

25. august 2016 - kl. 1:12 - af

For 3. år i træk har BDO inviteret til BDO’s Tour de Nord, hvor de udfordrer deres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere på 140 km cykelløb rundt i det nordjyske. Sidste år fik de igen mange positive tilbagemeldinger fra glade deltagere, og de gentager derfor successen.

De har 3 starthold med forventet gennemsnitsfart på hhv. A: 28 km/t, B: 25 km/t og C: 22 km/t. Der vil nok også være et par udbrydere!

Tour De Nord finder sted lørdag den 27. august, hvor der vil komme ca. 100 glade cykelentusiaster igennem Sæby til depot hos BDO på Sæbygårdvej 25. Turen starter og slutter i Frederikshavn, men inden da har turen været langt mod nord, vest og syd, inden bjergetapen over Understed-bakker slutter turen af.

BDO forventer, at cykelrytterne vil komme til Sæby i tidsrummet 12 – 16, og de ønsker alle cykelrytter en god lørdag med høj sol og medvind på hele ruten.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'BDO – Tour De Nord gentager successen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER