Urigtige oplysninger i artikel om Sæby Søbad

Urigtige oplysninger i artikel om Sæby Søbad

23. august 2016 - kl. 8:55 - af

Anders Brandt Sørensen(S), formand for Plan og miljøudvalget, har sendt denne oplysende rettelse til en artikel der i dag er bragt i Nordjyske.

“Nordjyske bringer idag (tirsdag) en artikel, som fortæller, at vi er gået med til helårsboliger i hovedbygningen ved Sæby Søbad på et tidligere tidspunkt. Det er ikke korrekt. Plan og Miljøudvalget har ikke givet lov til noget som helst i bygningerne. Det eneste vi har gjort, er, at sende ejerens planer i offentlig høring, så borgerne i Sæby kan udtale sig i sagen.
Jeg har tidligere givet udtryk for, at det er en bunden opgave at finde en funktion for de tomme bygninger, så de ikke står og forfalder. Boliger er kun en af mange muligheder, og vi har ikke sat os fast på, hvad den fremtidige anvendelse skal være. Jeg er imidlertid af den opfattelse, at det ikke er en god ide at udvide Sæby Søbad yderligere”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Urigtige oplysninger i artikel om Sæby Søbad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER