OL i Rio sætter gang i atletikken i Sæby

OL i Rio sætter gang i atletikken i Sæby

23. august 2016 - kl. 6:20 - af

”OL er en kæmpe motivationsfaktor for atletikken i Sæby. Og vi får flere henvendelser fra forældre, som vil have deres børn til at starte til atletik, end når vi ikke har et OL år”, siger Gunnar Møller Nielsen, SIK 80.

Den danske OL-stjerne Sara Slott, som var en af finaledeltagerne i 400m hækkeløb i Rio, har gæstetrænet i Sæby de sidste to år og øst af sin viden og entusiasme til klubbens medlemmer. De har fulgt hende tæt her under OL, og hun kvitterede med at løbe fantastisk og vinde sølv.

Stævneaktiviteten er i fuld gang i SIK 80. I tirsdags var der stævne i Hjørring, og i weekenden var der DGIs landsmesterskaber i Nyborg, hvor Kasper Larsen, Louise Østergård, Anne Farum, Janni Kristensen, Katrine Frahm og Caroline Porsmose stillede op.

7 guld, 3 sølv og 3 bronzemedaljer tog de med hjem fra Landsmesterskaberne i Nyborg.

Specielt var der stor opmærksomhed omkring Janni Kristensen, som lige er kommet tilbage fra et år på High School i Oregon USA. Hun satte både rekord på sin High School og vandt State Championships Eugene i Stangspring, sejt.

Guld: Janni Kristensen i højde- og længdespring, Kasper Larsen i 100m løb og diskoskast, Anne Farum i kuglestød og diskoskast og Katrine Frahm i højdespring med ny PR.

Sølv: Anne Farum i spydkast, Janni Kristensen i diskoskast og Louise Østergård i længdespring

Bronze: Louise Østergård i 100m løb og diskoskast, Karoline Porsmose i boldkast.

Se træningstider på hjemmesiden SIK80.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'OL i Rio sætter gang i atletikken i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER