Cykeltur for en fælles sag<br>…

Cykeltur for en fælles sag

23. august 2016 - kl. 14:46 - af

Kræftens Bekæmpelse i Sæby havde i samarbejde med Spar Nord arrangeret motionscykelløb i og rundt om Sæby, og ca. 50 deltagere tog imod udfordringen.

Vejret var i sit gode humør, trods truende mørke skyer i det fjerne, forblev det et fantastisk cykelvejr med sol og varme.

Starten gik fra Spar Nords parkeringsplads, og herefter gik ruten sydover ud i den smukke sensommernatur omkring Sæby. Deltagerne holdt en velfortjent pause ved Ørsø klatretårn, hvor Kræftens Bekæmpelse trakterede med frugt og vand.

Ruten på 15 kilometer blev afsluttet ved Spar Nord igen, og her stod medlemmer af lokaludvalget klar med udtrækning af tipskuponerne, som alle deltagere havde lavet inden afgang. Der var mange fine sponserede gaver fra byens forretningsdrivende, som gav glæde hos de deltagere, der havde lavet en rigtig kupon og denne konkurrence er altid et festligt punktum på det årlige cykelløb.

Lokaludvalget takker for de sponserede gaver, frugt og grønt. Det er altid dejligt, at blive godt modtaget som repræsentant for Kræftens Bekæmpelse ude hos de forretningsdrivende og gør arbejdet for at forebygge og bekæmpe kræft til en fælles sag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Cykeltur for en fælles sag
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER