En multibane tager form<br>…

En multibane tager form

21. august 2016 - kl. 0:31 - af

Sportsfirmaet Tress har hovedentreprisen med det godt 2 mio. store Multibaneprojekt på Østervrå Stadion, men flere lokale firmaer får også en andel i arbejdet, som er i fuld gang og holder tidsplanen i flot stil.

Glæden er stor Østervrå over det spændende projekt, som i øjeblikket er i fuld gang med at blive realiseret på byens stadion – en Multibane med tilhørende løbespot, skaterbane samt et nyt legeområde og en ny tribune. Størst glæde og lettelse er der i den arbejdsgruppe, der for mere end to år siden sagde ja til at påtage sig opgaven med at realiserer projektet. Undervejs har de stået overfor mange udfordringer og nødder, der skulle knækkes, men nu er arbejdet heldigvis godt i gang.

Lokale entreprenører
Hovedentreprisen ligger hos sportsfirmaet Tress, men flere lokale erhvervsdrivende har også en finger – eller maskine i spil i forbindelse med projektet. En af de første opgaver blev løst af kranfirmaet NH-løft, som beredvilligt stillede op med løftegrej. Brobak Landbrug- og Maskinstation har medvirket ved etableringen af den nye tribune og flytningen af den elektroniske måltavle til en placering i den modsatte ende af stadion. Svend Aage Christiansen A/S har bl.a. leveret materialer til projektet og endelig er det Østervrå El-service, der står for belysningen.

Tidplanen holder
I begyndelsen af juli måned blev det første spadestik taget, og nu er maskinerne med de lidt større skovle i fuld gang med at grave, planere og fylde på. Konturen af den nye tribune ses tydeligt, og i næste uge går det løs med nedstøbning af bøsningerne til banderne rundt om Multibanen. Selve banen skal forsynes med stenmel og herpå lægges en belægning af kunstgræs. Legeområde bliver også forsynet med kunstgræs, mens skaterbanen skal asfalteres. – Det går rigtig godt, og vi er faktisk foran tidsplanen, fortæller Jesper Nielsen fra projektgruppen. Vi forventer at projektet står færdigt omkring den 20. september, så vi er allerede i fuld gang med at tilrettelægge en markering af åbningen.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En multibane tager form
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER