Sammenlægning af Børnegården og Børnehaven Brolæggervej

Sammenlægning af Børnegården og Børnehaven Brolæggervej

21. august 2016 - kl. 15:57 - af

Dagtilbudsdistrikt Syd har henvendt sig til Center for Børn og Skole med en anmodning om at sammenlægge Børnegården og Børnehaven Brolæggervej i Sæby til én institution og med det fælles navn ”Børnehuset Brolæggervej”.

Børne- og Ungdomsudvalget skal på udvalgets næste møde den 25. august drøfte henvendelse. Forud for mødet indstiller Børne-, kultur- og arbejdsmarkedsdirektøren Heidi Becker-Rasmussen, at udvalget tager orienteringen om fælles venteliste, ét p-nummer og nyt fælles navn til efterretning.

Børnegården og Børnehaven Brolæggervej, beliggende på henholdsvis Brolæggervej 2 og 4 i Sæby, har allerede fælles afdelingsleder og fælles forældreråd. I forhold til budget og personale drives begge huse også som én institution i Distrikt Syd.

I henvendelsen beskrives det, at det vil være hensigtsmæssigt, at der sker yderligere sammenlægning, så der fremover kun er én venteliste til pladserne i de 2 huse. Hermed opnås øget fleksibilitet i det pædagogiske arbejde med børnene på tværs af de to huse og flere udviklingsmuligheder i forhold til den daglige strukturelle organisering (fx funktionsopdeling, aldersopdeling).

Desuden ønskes en sammenlægning af husenes to p-numre x). Det vil give afdelingslederen fordele fx i forhold til trivselsundersøgelser og i arbejdsmiljøgruppens arbejde, så der kan laves handleplaner for den samlede medarbejdergruppe i husene.

Distriktsbestyrelsen i Syd har på møde i starten af juni 2016 drøftet sagen og besluttet at anbefale en sammenlægning. Samtidig foreslås navneændring til ”Børnehuset Brolæggervej”.
Center for Børn og Skole ser ændringerne som en naturlig konsekvens af, at afdelingsleder og budget allerede er samlet. Centret kan derfor imødekomme ændringen og vil gerne godkende bestyrelsens ønske om navnet Børnehuset Brolæggervej.

x) En P-enhed repræsenterer det sted, hvor der drives virksomhed fra. En virksomhed med et CVR-nummer kan have mere end en P-enhed, hvis der drives virksomhed fra flere adresser.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sammenlægning af Børnegården og Børnehaven Brolæggervej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER