Open by fredag Night for hele familien i Østervrå

Open by fredag Night for hele familien i Østervrå

20. august 2016 - kl. 9:25 - af

Alle sejl er sat til fra Østervrå Handel- og Erhvervsforenings side, til sensommerens Open by Night, fredag 26. august, ved Butikscentret. Et bredt, alsidigt og familievenligt program venter publikum, som både får noget til øjne, ører og ganer denne aften.

Centrum for de mange aktiviteter bliver ved Butikscentret, hvor der vil været opstillet et stort telt og forskellige stande. Byens erhvervsdrivende, foreninger og private stå klar med gode tilbud, og det er da ikke utænkeligt, at der bliver mulighed for at prutte om priserne.

Underholdning
Aftenens underholdning er bredt sammensat med noget for enhver smag og alder. Sidste års meget populære gæst multikunstneren Peter Nørgaard er tilbage. Denne gang med, “One Night In Las Vegas” – en cocktail af sang, trylleri og bugtaleri, som bl.a. omfatter en levende bugtalerdukker, der har brug for publikums hjælp. Der er lagt op til humor og grineflip.

14-årige Gustav Urth kommer og tryller for børnene. Han har arbejdet med trylleri og ballonshow i fire år og er allerede rigtig skrap i faget. Lyder efternavnet bekendt, så er det ikke helt forkert – Gustavs far hedder Bjarne til fornavn.

The Irish Waterfalls, et stort fem mands band, der primært spiller traditionel irsk folkemusik, både de velkendte, men også de lidt mindre spillede numre, spiller hele aftenen i det store markedstelt.

Aftenen får også deltagelse af de flotte veteranbiler fra Midtvendsyssel Veteranklub og traktorer fra Motor- og Traktorklubben.

Tre grise
ØVI’s Venner sælger helstegt pattegris med tilbehør. – To grise fik hurtigt ben at gå på sidste år, så i år har vi tre grise på grill’en, ingen skal gå sultne hjem, lover de.

– Det handler først og fremmest om, at vi skal have en hyggelig aften i hinandens selskab, og kan man så også gøre en god handel, er det vel heller ikke så tosset, lyder det fra arrangørerne, der håber at se rigtig mange fra både by og land.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Open by fredag Night for hele familien i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger