Infomøde om weekendbus med NT

Infomøde om weekendbus med NT

19. august 2016 - kl. 0:04 - af

Frederikshavns Kommunes Distriktsudvalg inviterer alle med interesse for den nye weekendbus rute 74, der i weekender skal køre på ruten Sæby, Stidsholt, Præstbro, Voerså, Lyngså, Sæby, til infomøde i Voerså IFs klubhus, Østkystvejen 314 B, Voerså, torsdag 25. august 18.00.

Her vil blive informeret om, hvad ordningen går ud på, hvordan den bliver en succes, så der også efter prøvetidens udløb om to år kører weekendbusser i områderne.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Infomøde om weekendbus med NT' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER