Disney-succes tilbage hos MENY i Sæby

Disney-succes tilbage hos MENY i Sæby

19. august 2016 - kl. 0:57 - af

Nu kan børn og barnlige sjæle igen opleve magien i MENY i Sæby. Det sker, når de fra i morgen sætter gang i sidste års kæmpe succes med Disney-samlekort. For at få fingre i de populære Disney-samlekort skal kunderne handle for over 100 kroner, hvilket udløser en pakke med fire samlekort med nye motiver fra bl.a. den kommende premierefilm Find Dory, Biler, Frost og Den Gode Dinosaur.

Dermed kan Disney-fans i alle aldre, der sidste år begejstret samlede kort med Lynet McQueen, Elsa fra Frost eller Askepot, godt begynde at glæde sig.

Store præmier og magiske tegninger
oplevmagien.dk udlodder MENY under kampagnen hele 10 VIP-rejser til Disneyland Paris med hotel, fly og fuld forplejning betalt for fire personer og mere end 400 andre Disney-præmier. Samtidig gemmer 500.000 kodekort på flotte Disney-præmier. Nogle gemmer på en kode til Disney e-lydbøger, andre på et tre måneders abonnement på Anders And+.

Der sendes også en flot samlemappe til de 126 samlekort på gaden. Mappen indeholder lommer til alle samlekortene og 24 sider med underholdende aktiviteter og læring for børn. Som en del af kampagnen er der også udviklet en 3D Disney Farv & Leg app, hvor børnenes tegninger bliver levende, når de scannes med den særlige app. Dermed får børn og barnlige sjæle mulighed for at kombinere den digitale verden med god gammeldags tegning

Se mere på www.oplevmagien.dk

Disney kampange copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Disney-succes tilbage hos MENY i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER