Tag med på Instawalk og vis nye vinkler af Sæby

SONY DSC

Tag med på Instawalk og vis nye vinkler af Sæby

18. august 2016 - kl. 0:01 - af

Bruger du Instagram og kunne du tænke dig at vise dine yndlingssteder i Sæby? Så inviterer Turisthus Nord til en hyggelig Instawalk i Sæby tirsdag den 23. august kl. 17.00-19.00. Her kan du også få gode tips til bedre fotografering med Smartphone samt brug af Instagram.

Fotodelingstjenesten Instagram buldrer derudaf disse år og mange deler efterhånden ferie-og hverdagsbilleder på det sociale medie. For Turisthus Nord er Instagram også blevet en uvurderlig international markedsføringsplatform, hvor potentielle feriegæster kan blive inspirerede til et ferieophold i Sæby.

Med det for øje og for at få flere Instagram ambassadører i Sæby inviterer Turisthus Nord til en hyggelig Instawalk tirsdag den 23. august kl. 17.00-19.00. Her giver Henrik Christensen fra fotobutikken Click indledningsvis nogle gode tips til fotografering med Smartphone og den Presseansvarlige Maria Groes Eldh fra Turisthus Nord fortæller også om brugen af Instagram i forhold til markedsføring af Sæby.

Markedsføring af Sæby gennem Instagram
Formålet med Instawalken er at inspirere flere Sæbynitter til at bruge Instagram samt til at lægge gode billeder ud fra Sæby året rundt.

René Zeeberg, Turistdirektør fra Turisthus Nord udtaler: ”Instagram er en fantastisk markedsføringsplatform, hvor vi viser Sæbys mange skønne facetter som en hyggelig ferieby, der er attraktiv for børnefamilier, lystsejlere, ravsamlere etc. Turistforeningens egen Instagramprofil #VisitSaeby får flere og flere følgere, så derfor håber vi på at få nye Instagram ambassadører i spil i Sæby.”

Alle er velkomne til at deltage i Instawalken og tilmelding er ikke nødvendig. Alle billeder fra Instawalken samles efterfølgende til én stor fotocollage, der vil blive udstillet på Sæby Turistkontor samt i vinduet hos Click.

Dato, tid og mødested: Tirsdag den 23. august kl. 17.00-19.00 – Foto Click, Grønnegade 17, 9300 Sæby.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tag med på Instawalk og vis nye vinkler af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER