Gamle lastbiler trak mange mennesker

Gamle lastbiler trak mange mennesker

18. august 2016 - kl. 11:17 - af

Masser af mennesker lagde lørdag vejen forbi Trafikcenter Sæby Syd, hvor der var mulighed for at se 66 flotte veteranlastbiler.

Som led i det årlige veteranlastbilrally, blev der holdt frokostpause i et par timer i Sæby, og det benyttede masser af lokale og turister sig af. De mødte op i Trafikcenter Sæby Syd, hvor de kunne nyde synet af de mange gamle lastbiler.

”Vi viste godt, at gamle lastbiler vækker interesse, men at der kom flere hundrede tilskuere, havde vi bestemt ikke troet på”, siger Thomas Rugholm, Trafikcenter Sæby Syd.

”Så mon ikke vi finder på noget igen med gamle lastbiler i 2017, hvor Nordjysk lastbilnostalgi, som var arrangør lørdag, har 10 år jubilæum, og hvor Trafikcenter Sæby Syd har 20 års jubilæum”, slutter Thomas Rugholm.

DSC01435 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gamle lastbiler trak mange mennesker' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER