BETA Air Rally på Sæby Flyveplads

BETA Air Rally på Sæby Flyveplads

17. august 2016 - kl. 12:22 - af

Lørdag den 20. august afholdes for første gang BETA Air Rally på Sæby Flyveplads. Arrangementet afholdes i tæt samarbejde med Luftsport Danmark og DMU (Dansk Motorflyver Union).

Rallyet starter kl. 8.00 og afvikles i løbet af dagen, og såfremt vejret lever op til de minimumskrav for afvikling at et sådan Rally. Søndag den 21. august er backup dag, hvis afvikling om lørdagen må udskydes. Se mere på: https://www.facebook.com/Luftsportdanmark/?fref=ts og på http://luftsportdanmark.dk/

Søndag den 28. august kl. 11.00 til ca. 16.00 er der Åbent Hus på Sæby Flyveplads, og det er for hele familien. Der vil være rig mulighed for flyvende oplevelser om end man har det bedst med at forblive på jorden, eller man vil prøve en tur i Motorfly, Helikopter eller Svævefly. Der er også mulighed for at købe mad og drikke på flyvepladsen.

Kom og oplev bl.a.:
Motorfly
Svævefly (v. Nordjysk Svæveflyveklub)
Helikopter
Veteranfly
Modelfly
Faldskærmsudspring

På dagen er der bl.a. besøg af:

Billund Air Center (Pilot skole), som vil fortælle om de forskellige uddannelser man kan tage til Helikopter og Fastvinge fly, både kommercielt og privat. Billund Air Center kommer med deres Robinson R44 helikopter og deres to-tomoret Diamond Aircrafts DA42. Der vil være rig mulighed for at spørge ind til uddannelserne og flyene hos Billund Air Centers Instruktører, som vil være til stede på dagen.

Faldskærmsklubben Nordenfjords (Sindal) kommer og laver opvisningsspring. Der vil også være mulighed for at høre nærmere og faldskærmsudspring hos springerne og instruktørerne.

Der vil løbende blive offentliggjort yderligere til dagens program, så hold øje med https://www.facebook.com/eksaflyveklub/ og www.eksa.dk

Allerede nu har du mulighed for at vinde en rundflyvning for tre personer. Se på Facebook og deltag i konkurrencen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'BETA Air Rally på Sæby Flyveplads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER