Beachwalk i flot sommervejr<br>…

Beachwalk i flot sommervejr

17. august 2016 - kl. 9:09 - af

I et usædvanlig fint sommervejr var lidt over 50 personer mødt op til dette års Beachwalk, som tirsdag aften traditionen tro blev afviklet i et samarbejde mellem Hjerteforeningen Sæby og Sæby Gymnastikforening.

Efter fælles opvarmning travede deltagerne af sted på en lille times motion langs strandpromenaden for at vende omkring campingpladserne nord for Sæby – hele tiden med Kattegats lette krusninger som en smuk kulisse. Det blev for de fleste til en motionerende travetur på ca. 5 km, hvor pulsen kom i vejret, og hvor benmusklerne blev rørt.

Efter turen og sunde udstrækningsøvelser bød de to foreninger på frugt og vand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beachwalk i flot sommervejr
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER