Ophørsudsalg hos Min Købmand i Grønnegade

SONY DSC

Ophørsudsalg hos Min Købmand i Grønnegade

16. august 2016 - kl. 11:51 - af

Nu skulle der så være slået en sidste streg i sandet i forhold til fremtidsplanerne for Min Købmand i Grønnegade.

Jette Kjeldsen oplyser til SaebyAvis.dk, at hun ikke, selvom Dagrofa har været på banen, kan få enderne til at nå sammen. Der var ellers en lokal mand der i går meldte sig på banen i forhold til at skyde penge i forretningen, men den løsning med lån fra en privat, kan Jette Kjeldsen ikke forlis med. Udover det generøse tilbud skulle der også findes et andet pengeinstitut, da det nuværende har meldt klart ud, at de ikke vil deltage frem ad rettet, uanset de ændrede konditioner.

Jette har derfor startet ophørsudsalg, og Min Købmand i Grønnegade giver fra i dag 25% på varerne i butikken, dog med undtagelse af Tips og Lotto, tobak, aviser og blade.

Hvor længe der endnu er åbent i butikken vides ikke, men umiddelbart skulle sidste dag være på lørdag.

Se Jettes opslag på Facebook her

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ophørsudsalg hos Min Købmand i Grønnegade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER