HJ Hundesalon starter træningscenter for hunde

HJ Hundesalon starter træningscenter for hunde

16. august 2016 - kl. 0:06 - af

Den 1. maj valgte Helle Jensen, som er indehaver af HJ Hundesalon i Sæby og Brønderslev, at slå de to saloner sammen og åbne en endnu større forretning på Karupvej 104 i Karup ved Sæby.

Helle fortæller, at der ikke var plads nok til de drømme hun gik med, udover de eksisterende, som er vask, klipning, massage og fysioterapi til hunden, så derfor valgte hun at flytte det hele til Karup, hvor der bliver plads til et træningscenter for hunde. Det bliver en hal med kunstgræs og flexivelt underlag så hundene ikke bliver belastet for meget under træning.

”Min plan er, at hallen skal være for alle, til træning for sjov og til folk med hunde på højt konkurrence niveau. Her er der både tænk på agility, rally, de forskellige lydigheds programmer og ipo. Og de forskellig hundeklubber kan leje sig ind til træning og kurser.

Jeg vil selv komme til at køre forskellig fysioterapi kropskontrol hold, med fokus på bedre livskvalitet for hunde. Jeg fortsætter stadig med at klippe og trimme, som jeg plejer, samt massage, Kst. Ostepati og vandtræning i smartwalker”, fortæller Heller, og fortsætter:

”Vi har udstyr i salonen, som er professionelt, hvilket sammen med frisørens kunnen, sikrer et flot resultat.

Vi tager os rigtigt godt af din hund. Det er meget vigtigt, at den føler sig så tryg som muligt ved at komme i salonen. Det skal på ingen måde gøre ondt, at være hos frisøren! Alle hunde bliver behandlet som var de mine egne.

De fleste hunde går det bedst med, når ejeren ikke er til stede. Dette skyldes, at de for nemt skifter fokus og bliver distraherede. Mange hunde, der ikke kan lide at ejeren børster eller klipper dem, vil have en anden adfærd hos frisøren, da det dårlige mønster netop kan brydes her”, slutter Helle.

Hendes mål er, at have det hele klar til vinteren, så hallen kan komme i brug.

Hj Hundesalon_400x600
 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'HJ Hundesalon starter træningscenter for hunde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER