Tilbud til sangglade ældresags medlemmer

Tilbud til sangglade ældresags medlemmer

15. august 2016 - kl. 11:07 - af

Kom og vær med fra sæsonstart i Ældresagens Sangkor, Sæby. Sæsonstart er torsdag den 25. august kl. 13,30 i ”Manegens”, lokale 1.

Sidste års sæson bød på mange spændende, udfordrende og forskellige opgaver, hvor det blev til i alt 10 koncerter fordelt på bl.a. kirkekoncerter, underholdning på Sæby Ældrecenter og forskellige arrangementer i Ældresagens regi. Eksempelvis ved arrangementet i Manegen ”Ingen Spiser Alene”.

Koret starter op med ca. 30 medlemmer, alle med forventninger om en ny god sæson, og igen med Dina Flyvbjerg Ledet fra Musikskolen som korleder.

Har man lyst til at synge og blive en del af dette fælleskab, og har man lyst til at være med til at forme en ny spændende sæson, så er man velkommen til at kontakte dem, eller blot møde op den 25. august.

Der synges hver torsdag fra kl. 13,30 til 15,30 med en kaffepause. Som nybegynder forpligtiger man sig ikke til medlemskab de to første gange, således kan man afprøve sin sangerglæde. Nodekendskab er ikke en forudsætning.

Koret er et blandet kor, der synger kendte danske sange og salmer som regel flerstemmig. Alle kan være med. Korets formål er netop at samle seniorer, der gerne vil dyrke sangglæde på et uhøjtideligt niveau.

For yderligere information, er man velkommen til at kontakte, Esther Larsen på tlf. 9846 4412 eller Carsten Kirkegaard på tlf. 4017 1074.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tilbud til sangglade ældresags medlemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger