Stor interesse for fritidsmesse i Sæby/Skagen/Frederikshavn

Stor interesse for fritidsmesse i Sæby/Skagen/Frederikshavn

15. august 2016 - kl. 8:32 - af

Fritidsmessen, som søndag 4. september afvikles i Sæby, Skagen og Frederikshavn, tegner indtil videre til at blive en succes.
Det er første gang, at der afvikles en fritidsmesse på samme tid i de tre største byer i Frederikshavn Kommune. Alle foreninger er inviteret indenfor i Sæby Fritidscenter & Hostel, Arena Nord samt Skagen Kultur- & Fritidscenter. Det ser ud til, at mellem 70 og 90 foreninger vælger at deltage.

– Vi er meget tilfredse med antallet af tilmeldinger. Foreningerne har forstået, at det her er en god måde at præsentere deres aktiviteter, og vi kan se, at vi rammer bredt. Hele familien – fra lillebror til bedstemor – kan hente inspiration ved at besøge ét af de tre steder, siger formand Else Schaltz fra Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune, som i samarbejde med Frederikshavn Ungdoms Fællesråd står bag Fritidsmessen.

Arrangørerne glæder sig over, at de tre haller bliver fyldt op med foreninger, men forsøget med at afvikle tre fritidsmesser på én gang bliver kun en succes, hvis der kommer mange gæster. Der er gratis entre fra kl. 10-16, og de yngste børn kan i alle tre haller se frem til at boltre sig på to hoppeborge.
– Det er nemt for borgerne. De skal blot køre til Frederikshavn, Sæby eller Skagen. Alle tre steder er jeg sikker på, at de vil køre hjem med det indtryk, at Frederikshavn Kommune har flere foreninger, end de fleste folk går rundt og tror. Vi spiller ikke kun fodbold og håndbold. Dart, dykning, bridge, frimærker og rollespil er fem eksempler på andre foreninger, som deltager, siger Else Schaltz.

Alle steder bliver der opvisninger og aktiviteter med de deltagende foreninger. Programmerne i de tre byer offentliggøres i slutningen af august. Sikkert er det dog, at Trialaction Team giver opvisning kl. 10 i Skagen, 12.30 i Frederikshavn og 15.00 i Sæby. De deltog tidligere på året i “Danmark har talent” på TV2, hvor de gik videre til liveshows.
Cykeltrial er ekstrem håndtering af to hjul. Det at kunne få en lille cykel til at springe rundt i klipper, over betonrør eller parkens bænke og træstammer giver et naturligt kick, og når det gøres, så tilskuerne tror, at man kan modvirke tyngdekraften er det jo bare ekstra godt. Cykeltrial er en relativ lille sport i Danmark, men ganske stor i andre dele af verden. Trial er balancekørsel, hvor du ikke må berøre jorden med fødderne, når du forcerer en forhindring.

– Vi er glade for, at foreningerne får denne mulighed for at præsentere deres aktiviteter. Det havde de tidligere mulighed for, når skolerne afviklede Foreningernes Dag. Desværre er denne dag blevet afskaffet, så nu tager vi selv initiativ til dette “reklamefremstød”, udtaler Else Schaltz.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for fritidsmesse i Sæby/Skagen/Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER