Samleropstart i Dronninglund<br>…

Samleropstart i Dronninglund

15. august 2016 - kl. 8:44 - af

Det er Østvendsyssel Frimærke- og Møntklub, der starter efterårssæsonen torsdag 8. september i lokalerne på Fredensgade 3 i Dronninglund 19.00.

Bestyrelsen har været på lageret og har fundet masser af sager til auktionslisten, som er til de rene spotpriser – i hvert fald hvad opråbspriserne angår. Herudover har flere af medlemmerne indleveret effekter til samme liste, som bestemt heller ikke er dyrt i forhold til katalogpriser.

På den første liste, er der 142 numre, og her er blandt andet krigspost, møntalbums, frimærkealbums, indstiksbøger, 21 stk. helark julemærker fra Færøerne til en opråbspris på bare kr. 20 -. Desuden er der buspoletter, årsmapper, rodekasser samt en hel masse andre ting, som kan få samlernes tænder til at løbe i vand.

Efterårets kalender er på plads for foreningen, og der fortsættes i Dronninglund 22. september, 20. oktober, 2. november og juleafslutning 1. december.

Foreningen har også planlagt to klubaftener på Hjallerup skole, der finder sted 6. oktober og 17. november.

Hvis nogen skulle være interesseret i at byde eller sælge på auktionen, er man velkommen til at møde op på en af mødeaftenerne, for at se hvordan det foregår. Man kan også henvende sig til formand Jørgen Ø. Andersen, der har telefon 40 38 81 71. Formanden kan også kontaktes på mailadressen jhk77@andersen.mail.dk

Tekst Cille Strøm

limf3 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samleropstart i Dronninglund
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER