Det er ikke helt slut – Dagrofa tror stadig på ideen

SONY DSC

Det er ikke helt slut – Dagrofa tror stadig på ideen

15. august 2016 - kl. 12:15 - af

Det er ikke helt slut med at holde åbent hos Min Købmand i Grønnegade, det fortæller Jette Kjeldsen til SaebyAvis.dk.

”Dagrofa tror stadig på ideen med en Spar Købmand her i byen, hvilket jeg naturligvis er rigtig glad for. De har knoklet hele weekenden for at finde en løsning og har i dag igen kontakt til mit pengeinstitut, for at se om der ikke kan findes en løsning, så vi kan arbejde videre.

Status lige nu er helt præcis, vi har åbent igen, men ved ikke om vi er købt eller solgt.

Vi håber på det bedste og kunderne er velkomne i butikken”, slutter Jette Kjeldsen.

SaebyAvis.dk følger udviklingen i Min Købmand.

 

2 kommentarer til “Det er ikke helt slut – Dagrofa tror stadig på ideen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Det er ikke helt slut – Dagrofa tror stadig på ideen”

  • Det lyder rigtig godt og held og lykke med det – Vi skal alle værne om de små butikker, som jo har en sjæl og hygge, der luner. Vi børn alle bakke op om de lokale butikker, spisesteder og virksomheder, som er så vigtige for et dynamisk og spændende lokalsamfund. Der må gøres en indsats for at styrke de lokale virksomheders muligheder for at eksistere, og her har også kommunen en opgave i at være med til at støtte lokale forretningsdrivende og dermed også lokale arbejdspladser.

  • Carsten Münzberger

    Jeg håber du finder en brugbar løsning, så du igen får mulighed for at drive din butik i fremtiden.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det er ikke helt slut - Dagrofa tror stadig på ideen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER