Destinationscaféer skaber nyt dialogforum

Destinationscaféer skaber nyt dialogforum

13. august 2016 - kl. 0:09 - af

Efter en travl sommersæson inviterer Turisthus Nord til en ny række destinationscaféer i Skagen, Frederikshavn og Sæby. Destinationscaféerne er tænkt som et uformelt dialogforum for turismeerhvervet, og der er allerede søsat nye spændende initiativer i kølvandet på de første møder.

Destinationscaféerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby er lanceret med det formål at skabe et uformelt dialogforum, hvor turismeaktører kan drøfte aktuelle emner. Her er ingen spørgsmål for store eller små, og der er god mulighed for at netværke med kolleger i turismeerhvervet.

De første destinationscaféer fandt sted i maj måned med positiv opbakning og gode drøftelser på tværs af erhvervet i henholdsvis Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Turistdirektør René Zeeberg udtaler: ”Det glæder mig, at destinationscaféerne er kommet godt fra start og vi fornemmer tydeligt, at det nye dialogforum udfylder et behov hos erhvervet for at mødes af og til i uformelle rammer. Det går godt for turismen i vores område, men for at sikre fortsat vækst er det afgørende med en dialog på tværs og at erhvervet kan drøfte eventuelle udfordringer. Alt dette sætter vi rammerne for i destinationscaféerne, og vi har også fulgt op på fremsatte ønsker om bedre distribuering af markedsføringsmateriale samt sprogkurser for erhvervet. Her har turistforeningen netop lanceret et skræddersyet tyskkursus i samarbejde med VUC for at sikre en bedre servicering af tyske gæster fremadrettet.”

Destinationscaféerne finder sted følgende dage fra kl. 8.00-9.30:

  • Mandag den 15. august på 2Takt Café & Brasserie.
  • Onsdag den 17. august på Jakobs Café.
  • Fredag den 26. august på Spiseriet.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Destinationscaféer skaber nyt dialogforum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger