Afskedsgudstjeneste med Bente Højris i Sæby Baptistkirke

Afskedsgudstjeneste med Bente Højris i Sæby Baptistkirke

13. august 2016 - kl. 11:18 - af

Bente Højris har efter 19 års ansættelse i Sæby Baptistkirke valgt at søge nye udfordringer og starter pr. 1. september ny ansættelse i Brovst Baptistkirke.

Bente Højris har gennem 19 års ansættelse i Sæby, haft en stor berøringsflade i byen, og Sæby Baptistkirke afholder en afskedsgudstjeneste søndag den 28. august klokken 10,00 her vil Bente Højris gøre tjeneste og efter gudstjenesten inviterer Baptistkirken til frokost, hvor der vil være mulighed for hyggeligt samvær og mulighed for at bringe hilsner til Bente Højris.

Alle er Hjertelig velkommen

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Afskedsgudstjeneste med Bente Højris i Sæby Baptistkirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER